Kozmetikai készülékek

Orvoskozmetikai készülékek

GlowSolution

egyedi, intelligens

A GlowSolution 4 kifinomult professzionális technológiát ötvöz, amelyek egymásra épülve bőrmegújító, rendkívül hatékony, azonnal látható kezelést biztosítanak minden bőrtípus számára. Az új IONTO GlowSolution első helyezettje lett az „Európai Egészség és Spa Díj” ( European Beauty & Spa Award ), „Legjobb Termék Innováció” kategóriában, 2020-ban, valamint „Wellness & Spa Innovációs Díj” ( Wellness & Spa Innovation ), „Spa technika és felszerelés” kategóriában 2021-ben.

A GlowSolution látható és érezhető eredményeket ér el, már akár egyszeri alkalmazást követően is. Egyetlen kezelés után is, optimálisan kiemeli minden bőr természetes szépségét.

 

További részletek katalógusunkban

IONTO-SONO Effect

két technológia EGYBEN

Az LDM – lokális (helyi) dinamikus mikromasszázs – olyan kezelési módszer, mely minőségében külön- bözik a többi UH készüléktől. Az LDM technológiával speciális ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, melyek frekvenciái nagy sebességgel változnak. Ezáltal olyan hatások jönnek létre, melyek hagyományos ultrahanggal nem érhetőek el.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-SONO Intense

azonnali eredmény

Az IONTO-SONO Intense egy nagyfrekvenciás ultrahangos készülék a közismerten kiváló „made in Germany” minőséggel. Kifejezetten kozmetikai alkalmazásra kifejlesztett ultrahangos programokkal működik. Amikor az ultrahangos kezelőfejet a bőrre merőlegesen használjuk, az ultrahang hullámok közvetlenül a mélyebb szövetekbe jutnak, és így direkt módon fejtik ki hatásukat a bőr különböző rétegeiben.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-SONO Impression

Az IONTO-SONO Impression mikropocesszor által vezérelt készülék, mely 1 és 3 MHz frekvencián dolgozik. A készülék 21 – orvosok által – beprogramozott arc- és testkezelést tartalmaz, melyekkel megkönnyíthetjük munkánkat. A 4 leggyakrabban használt program tárolható a memóriában, és onnan bármikor könnyen előhívható. A készülékhez két rozsdamentes acélból készült kezelőfej csatlakoztat-ható, egy 2.5 cm2 (arckezelésekhez) és egy 5 cm2 felületű (testkezelésekhez).

További részletek katalógusunkban!

IONTO-AQUASONIC

Az IONTO-AQUASONIC egy alacsonyfrekvenciás ultrahang-készülék, amely alkalmazható a bőr tisztítására és revitalizálására, mélyhámlasztásra, illetve a kozmetikai termékek hatóanyagainak mélyebb rétegekbe történő bejuttatására. Az alacsonyfrekvenciás ultrahangot két speciális kéziegység közvetíti: a keskenyebb spatulával rendelkező kéziegység a kisebb területek (pl. arcrészek), a szélesebb kéziegység pedig a nagyobb területek (pl. testtájak) kezelésére alkalmas. Kezelés közben az adott kéziegységet a bőrfelület mentén mozgatva juttatjuk az alacsonyfrekvenciás ultrahanghullámokat a bőrbe.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-SKIN ABRASION Sono

Az IONTO-SKIN ABRASION SONO egy készülékben lehetővé teszi a táplálást és hidratálást ultrahang technológia segítségével. A készülék 21 – orvosok által – beprogramozott arc- és testkezelést tartalmaz, melyekkel megkönnyíthetjük munkánkat. A 4 leggyakrabban használt program tárolható a memóriában, és onnan bármikor könnyen előhívható. A készülékhez két rozsdamentes acélból készült kezelőfej csatlakoztat-ható, egy 2.5 cm2 (arckezelésekhez) és egy 5 cm2 felületű (testkezelésekhez).

További részletek katalógusunkban!

IONTO-ABRASION COMFORT

Az Ionto-Skin-Abrasion Comfort arc- és testkezelő készülék egy steril vákuum kompresszor segítségével juttatja a bőrre a finom szemcséjű kristályokat, egyenletesen és teljesen fájdalommentesen lazítva fel a mikroszkopikus méretű bőrrészecskéket. Az eljárás során a higiénia biztosított, mivel az elhasznált kristály és az eltávolított hámrészek egy külön tartályba kerülnek. A bőr e kezelés során nincs kitéve semmilyen – esetlegesen allergiát okozó – maró kémiai hatásnak. A problémás terület nagyságától és állapotátólfüggően alkalmazható az eljárás, alkalmanként vagy kúraszerűen is alkalmazható az eljárás.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-MESO SL

Az IONTO-MESO+ rendszerek a legkülönbözőbb ANTI-AGING felhasználási lehetőségek egyedülállóan széles palettáját kínálják, egyéni kezelési kombinációkkal. Az aktív hatóanyagok bőrbe való hatékony bejuttatásához használt IONTO PROFESSION CARE alapkezelést különböző kiegészítőkezelésekkel kombinálhatja, az Ön egyedi igényeihez legjobban illeszkedő kombirendszert pedig a igényeknek megfelelően választhatja ki.

További részletek katalógusunkban!

Professzionális készülékek

IONTO-BEAUTY Tower

Az IONTO-BEAUTY TOWER CONCEPT első pillantásra „csak” egy zárt doboznak tűnik, pedig ez egy univerzális arc- és testkezelő rendszer, amelyet a modern technika, az optimális kezelhetőség és a kitűnő design együttese alkot.

Minden rendszerben megtalálható a legújabb fejlesztésű gyógynövényes és ózonos gőzölő: a Steam-Concept, mely 2 literes tartályával az egész napi munkához szükséges vízmennyiséget tárolja. Valamint szabályozható gőzmennyiséggel rendelkezik.

Magába foglalja mindazokat a készülékeket, amelyek az Ön számára elengedhetetlenek.

Találunk benne hatóanyagok és tartozékok számára kialakított fiókot is. E kis helyigényű professzionális rendszer könnyed mozgatását görgők teszik lehetővé. A többfunkciós rendszer rendelhető fehér, juhar illetve wenge színű faburkolattal. A szekrényben egy lámpakonzol található.

A kis méretű szalonokban, kabinokban a Beauty Tower-rel valósítható meg a nagy csoda.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-SKIN Regulator

nyirokmasszázs készülék

Arc és testkezelésekhez egyaránt alkalmas. Mikropoceszor által vezérelt High-Tech-készülék egy egységet alkot a kozmetikus kezeivel. A kozmetikus kezei között egy erősen lüktető elektrosztatikus mező alakul ki, amely az alkalmazás során hatni kezd. Az elektrosztatikus erők pontosan adagolhatók és egy vibráló- és pumpáló effektust képeznek mélyen a kötőszövetben.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-PEEL

peelingező

Az IONTO-PEEL frimátor készülék 20-tól 600 fordulat/percig terjedő fordulatszámra képes. Gombnyomásra három előre beállított forgási sebesség választható, illetve egy további gomb segítségével egy egyénileg beállított fordulatszám-beállítás is elmenthető és előhívható. A fordulatszám állandó marad, ha nyomást helyezünk a kéziegységre. Arc- és testkezelésekhez egyaránt alkalmas.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-HF

vió

A VIÓ kezelés, más néven ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai kezelés. Kiválóan alkalmas a pattanásos bőr kezelésére, tág pórusú arcbőr, seborrhoeás bőr kezelésére. Ajánlott hajhullás esetén, korpás fejbőr esetén, striák esetén, és szarkalábak kezelésére. A berendezés egyszerű és kisméretű, azonban rendkívül hatásos. Használata általában a bőr tisztítása után ajánlott. A kezelés során a készülékben található nemes gáz, a készülék fej és a bőr közt létrejövő parányi kisülések reakciójából ózon keletkezik, ami ebben a mennyiségben jelentősen baktérium-, vírus- és gombaölő hatású, egyúttal gyulladáscsökkentő és összehúzza a pórusokat.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-PEEL VAC Spray

vákuummaszírozó

Arc és testkezelésekhez egyaránt alkalmas. Az IONTO-VAC SPRAYkészülék maradandó károsodás nélkül segíti a bőr tisztítását. A bőr megfelelő előkészítésével a vákuumos eljárásnak köszönhetően akadálytalanul ürítjük ki a komedokat, nem roncsolódik a faggyúkivezető és a környező bőrfelület, hosszú távon megszűnnek a gyulladt területek, normalizálódik a faggyútermelődés, a tág pórusú bőr ezáltal zártabbá válik. Kézzel nehezen hozzáférhető területeken is jól alkalmazható (pl.: fül, orr, tarkó, nyak stb.).Nagyobb üvegcsövekkel, szívóharangokkal pedig különböző arc és testmasszázsokat végezhetünk. A Vac-Spray készülék tartalmaz egy szóróflakont is, mely tonikok, gyógynövények finom permetezésére alkalmas.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-ICE & HEAT

hideg&meleg arcvasaló

A hideg és a meleg használata a kozmetikai kezelésekben régóta bevált módszer. A meleg alkalmazásával a megfelelő termék hatása nagy mértékben növelhető. Azonkívül a hidegnél és a melegnél egyaránt az anyagcsere serkentése érhető el, amivel a vérerek edzettsége érhető el. A hideg hatására az erek összehúzódnak, miközben a vérellátás ja-vul. A rossz vérellátottságú bőrnél ajánlott a hideget és a meleget fel-váltva alkalmazni, így erősen aktiválható a vérkeringés.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-HERB Tower

a megbízható klasszikus

Az IONTO-HERB TOWER teljesen elektronikus gyógynövényes zölő, túlhabosodásgátlóval, digitális vízszintkijelzővel és elektronikusan szabályozható gőzmennyiséggel. Kis alapterületet foglaló, biztonsági görgőkkel ellátott állvány.

• egy készülék-torony, mely bővíthető a Modular-készülékekkel
• kivehető rozsdamentes acél edénnyel

• kizárólag csapvízzel működtethető

• forgatható gőzkarral

• szabályozható gőzmennyiséggel, 9 fokozatban

• idő beállítási lehetőség, 5-30 perc között

• beépített lámpakonzollal és szemetesedénnyel

További részletek katalógusunkban!

Kérd egyéni ajánlatunkat,
légy a partnerünk!

Filmek, érdekességek

MIKRONEEDLING
ULTRAHANGOS
A BŐR KOPÁSA