Kozmetikai ágyak

Szépség és kényelem

Az IONTO-COMED kozmetikai kezelőágyak számos beállítási lehetőséget kínálnak. Ezért egyaránt alkalmasak az arc és test kezelésekre, masszázsokra és akár lábápolásra is – A lehető legnagyobb rugalmasságot, kihasználhatóságot kínálják. Klasszikus kartámaszok biztosítják a szokásos kényelmet, ültetve sminkeléshez alkalmazhatók. A lábrész süllyesztése pedig lehetővé teszi a lábfürdőket is.

Kezelőágyaink egyénileg is konfigurálhatók, ezáltal ötvözi az Ön egyéni stílusát a kényelemmel. Az Xtension 5M csúcsmodell egyedülálló ülőrész hosszabbítással láttuk el. Kínálatunk bővült, kiváló minőségű, új IONTO-Dynamove C1 kezelőággyal, mely a függőleges emelőoszlopának köszönhetően tökéletes kezelési ergonómiát kínál a lehető legkisebb térben.

Wellness ágyak

IONTO-SPA Sensity

a wellness ágyak új generációja

Az IONTO-SPA Sensity soha nem látott kényelmet és rugalmasságot biztosít a vendégek számára. A wellness ágyaknál nem megszokott módon, itt lehetőség van a lábrész leengedésére, mint egy szék esetében, ezzel megkönnyítve a vendég kezdeti elhelyezkedését. A kartámasz funkciót is újragondoltuk. A variációs lehetőség egyaránt támogatja a stabilitást és a fekvés kényelmét masszázs esetén. 

További részletek katalógusunkban!

IONTO-RELAX Classic

IONTO-RELAX Classic kezelőágy alkalmas kozmetikai- és testkezelésekhez, masszázshoz, valamint wellness és spa kezelésekhez egyaránt. Az IONTO-RELAX Classic ágy egyszerű, kényelmes és könnyen kezelhető. A háttámla és a lábtartó magassága, az ülés dőlésszöge, a különböző pozíciók variációi elektromosan – távirányító segítségével – állíthatók. Külső burkolata a kabin stílusához megfelelően igényelhető fa burkolattal, illetve fehér színben, valamint alapfelszereltségben fehér műanyag burkolattal.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-RELAX masszázságy

Az IONTO-RELAX masszázságy egy valódi különlegesség. A kényelmes fekvőfelületet tökéletes ellazulást biztosít a vendégeknek. Pszihoterápiai és a kozmetikai kezeléseket is egyaránt lehetővé tesz.

További részletek katalógusunkban!

Kozmetikai kezelőágyak

ÚJ! IONTO-DYNAMOVE C1

a kozmetikai ágyak új generációja

Az IONTO-DYNAMOVE C1 maximális kényelmet és kezelési ergonómiát kínál a lehető legkisebb helyen. A kezelőágy biztosítja a stabilitást és rugalmasságot, hogy ügyfelei megfelelő helyzetben lehessenek a megfelelő kezeléshez.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-KOMFORT Xtension

a tökéletes kényelem

A piacon egyedülálló kozmetikai ágyat alkotott meg az IONTO-COMED, ami a cég termékpalettáján is luxus kezelőágynak bizonyul. 4 vagy 5 motoros változatban készül, amelyek a szék egyes elemeinek különálló elektronikus mozgatását biztosítják. 53-98 cm-ig minden testmagas-sághoz maximálisan alkalmazkodik.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-KOMFORT Xdream

megoldás minden kezelésre

IONTO-KOMFORT Xdream egy igazi teljes körű tehetség. Az alacsony beülési pozícióval és az elektromosan állítható magassággal kínálja Önnek a legkülönbözőbb kezelési pozíciókat, vagyis az optimális munkafeltételeket a kozmetikus számára. Legyen kozmetikai kezelés, lábápolás, testkezelés vagy wellness kezelés, vendége egy kellemes, kényeztető pozícióban veheti igénybe a szolgáltatást.

További részletek katalógusunkban!

IONTO-UNIVERSAL A1

a kis kompakt

Az UNIVERSAL A1 egy félautomata kezelőszék elektromosan
állítható magassággal a különösen alacsony beülési pozíciótól, 51 cmtől
a masszázs pozícióig, 85 cm-ig. Elegáns design-nal és kevés
helyigénnyel rendelkezik, ezáltal ideális kabinokba. A háttámla és a
lábrész fokozatmentesen állítható az egyik lábpedállal, a másikkal
pedig a kezelőszék dőlésszöge szabályozható. A kihúzható fej- és
lábrész minden vendég magasságához individuálisan alkalmazkodik.

További részletek katalógusunkban!

Munkaszékek

Kombinálható munkaszékek

a tökéletes összhang

Állítsa össze saját igénye szerint a tökéletes munkaszéket!

További részletek katalógusunkban!

ROCKY

Nagyobb mozgási szabadságot nyújtó támla nélküli munkaszék,
melynek talpazata görgővel ellátott, ülési magassága hidraulikusan
állítható. Ülési magasság 49 cm-től – 60cm- ig. Ülőrésze 40 cm.

További részletek katalógusunkban!

Kérd egyéni ajánlatunkat,
légy a partnerünk!

Filmek, érdekességek

MIKRONEEDLING
ULTRAHANGOS
A BŐR KOPÁSA