Cégünkről

Három erős márka egyesített ereje a még hatékonyabb innováció,
teljesítmény és szolgáltatás érdekében.

IONTO HEALTH & BEAUTY GmbH

IONTO-COMED

Már több, mint 30 éve egyike az intézményeket ellátó legtapasztaltabb márkáknak, és vezető szereplő az elektrokozmetika területén. Számtalan saját fejlesztésével és szabadalmával az IONTO-COMED aktívan meghatározza és újító erővel formálja a kozmetikai piacot.

CARE&MORE

A CARE&MORE átfogó árucikk-kínálatában (Basic, Beauty, Wellness, illetve Lábápolás) mindent megtalál, amire csak szüksége lehet mindennapi munkája különböző területein: a kesztyűktől és fertőtlenítőszerektől, a gyantán és a szempillafestéken, az illóolajokon és kéz és lábápolási termékeken, a reszelőkön és különböző kiegészítőkön át egészen a csiszológépekig, sok más készülék és speciális készítmény mellett, mindezt pedig kiváló ár-érték aránnyal és gyors szállítással.

SÜDA

Már majdnem 90 éve képviseli a SÜDA a minőséget és innovációt a lábápolás és podológia területén. A száraz- és nedvestechnikai, valamint a kombi-rendszerek különösen széles spektrumával, pneumatikus egységekkel, illetve különböző kiszerelések magas hatékonyságú variációival a SÜDA minden igényhez a megfelelő megoldást biztosítja.

TELJESKÖRŰ szolgáltatást nyújtunk a vásárlás előtt és után – mert elsőrendű igényünk, hogy sikerrel végezhesd kezeléseid.

fejlesztés és gyártás: MADE in GERMANY
szállítási, összeállítási és helyszíni technikai segítség
tanácsadás és bemutatás
átfogó képzési és továbbképzési lehetőségek

Mérföldkövek és fénypontok

A kezdet

Az IONTO-COMED GmbH 1979-ben alapult. A közvetlen árusítás folyamatos felépítése párhuzamosan zajlott az innovatív ötletek technikai megvalósításával a saját gyártásban.

A siker

Forradalmi fejlesztéseinek köszönhetően az IONTO-COMED GmbH a kezdetektől fogva meghatározta az elektrokozmetika jelentős területeit. Kiváló minőség, elérhető árak.

A jövő

Kozmetikai technológia, lábápolás-technika, orvosi technika, wellness és care&more árucikkek: teljes programot kínálunk, melyben a termékek egymást egészítve alkotnak egységet.

Új ötleteinket azonnal megvalósítjuk saját fejlesztési részlegünkben, és így mindig egy lépéssel magunk előtt járunk.
Ezzel párhuzamosan új kezelési módszereket és koncepciókat ültetünk át a gyakorlatba.

IONTO-COMED – Mindig összeköttetésben!

Minden egy kézből, naprakészen...

Világszerte testközelben

Megtérülő együttműködés

Németországban fejlesztünk és termelünk. Ennek megfelelően 30 éve garantáljuk termékeink magas minőséget, hosszú élettartamát és értékállóságát. Nálunk helyén van az ár-érték arány.

Ügyfeleinknek teljes körű ellátást biztosítunk: hozzáértő tanácsadást, testreszabott finanszírozási csomagokat, szállítási és üzembehelyezési szolgáltatást, illetve a készülékek kezelésébe való bevezetést saját szakértőink segítségével és 10 év cserealkatrész-garanciát.

A jelenlét az erősségünk

Az IONTO-COMED GmbH karlsruhe-i központja mellett világviszonylatban 50 országban lelhető fel. Így ügyfeleink bel- és külföldön egyaránt élvezhetik a kozmetikai üzletág vezető márkáival való folytonos kapcsolat előnyeit.

Értünk a szakmánkhoz

Nischwitzi gyártási székhelyünkön az IONTO-COMED tapasztalt munkatársai készítik az összes ágyat és készüléket a kozmetika-, lábápolás-, orvostechnika és wellness számára – az eredmény: sokrétű technika, egyszerű kezelhetőséggel. A minőségirányítási rendszer keretében minden minőségirányítási intézkedést dokumentálunk, a nemzetközi normáknak megfelelően.

Az IONTO-COMED magasra teszi a mércét

Új ötleteinket azonnal megvalósítjuk saját fejlesztési részlegünkben, és így mindig egy lépéssel magunk előtt járunk. Ezzel párhuzamosan új kezelési módszereket és koncepciókat ültetünk át a gyakorlatba.

Minden egy kézből

Kozmetikai technológia, lábápolás-technika, orvosi technika, wellness és care&more  árucikkek: teljes programot kínálunk, melyben a termékek egymást egészítve alkotnak egységet.

Kommunikáció és szolgáltatás

Két fő katalógusunk, a KOSMETIK-TECHNIK, és a FUSSPFLEGE-TECHNIK, melyek tartalmazzák a két területre vonatkozó care&more termékeket is, évente friss kiadással szolgáltatnak információt a legújabb trendekről.

A szakma fontos belföldi és külföldi kiállításain és vásárain való rendszeres jelenlétünk, illetve szezonális ajánlataink és akcióink révén mindig naprakészen állunk rendelkezésre.

Szakképzett munkatársaink 6 németországi telephelyünkön mindig figyelmet fordítanak ügyfeleink kérdéseire, kívánságaira. Rugalmasak és kreatívak vagyunk, ha egyéni megoldások kereséséről van szó. Igény esetén termékspecialistáink foglalkoznak a felmerülő különleges kérelmekkel.