Ionto Akadémia

Legyen naprakész! Vegyen részt az IONTO-COMED® akadémiai szintű kozmetikai továbbképzésein!

A német IONTO-COMED® cég, amely már 40 éve tölt be vezető szerepet az elektro-kozmetikai iparban, és amely már lassan 30 éve jelen van a magyar piacon is, kiemelt figyelmet szentel a szakmai továbbképzésnek a kozmetika, a wellness és a lábápolás területein.

A kurzusokat IONTO-Akadémia szervezi meg. Ezzel párhuzamosan történik a programok kibővítése és optimalizálása, annak érdekében, hogy a biztos háttértudás, a kezelési tanácsok, illetve az új trendekről szóló megbízható információk és ötletek iránti igényeknek maximálisan meg tudjunk felelni. Az olyan szakmai témák mellett, mint az anti-aging vagy a mikrodermabrázió, illetve a legújabb kezelési módszereken túlmenően a továbbképzés közgazdasági tematikájú kurzusokat is elérhetővé tesz, melyek az egyéni vállalkozóként dolgozó kozmetikusok, lábápolók és spa-managerek számára különösen ajánlott. Mert a megfelelő kezelési lehetőség kiválasztása mellett a vendégek célzott megszólítása, illetve a pénzügyek magabiztos kezelése egyaránt döntő jelentőségű a siker szempontjából. Csak az állja meg a helyét tartósan a piacon, aki okosan gazdálkodik, alkalmazkodik a legújabb trendekhez, és a tevékenységei alapjait képező tudását fenntartja és megújítja.

Gyakorlatorientált képzési programjainkra várjuk azok jelentkezését, akik
  • alapfokú kozmetikus képzéssel rendelkeznek, de nem érzik magabiztosnak tudásukat
  • hosszú ideje nem dolgoznak és szeretnének visszatérni a szakmába
  • már rendelkeznek IONTO-COMED® készülékkel, de felfrissítenének ezek használatát
  • még nem rendelkeznek IONTO-COMED® géppel, de felkeltették az érdeklődését
  • befektetők, akik szépségszalont nyitnak vagy egyéb szépségápolási területen végzett szakemberek
  • spa és wellness irányzatok elmélyítését és beillesztését kívánják megvalósítani szakmai gyakorlatukban
  • elektrokozmetikára épített szolgáltatást kívánnak vendégeiknek nyújtani
  • speciális szakmai fogások elsajátítására
  • vagy csak egyszerűen magasabb szintű, korszerű tudásra vágynak

IONTO-COMED – Mindig összeköttetésben!

Minden egy kézből, naprakészen...

e5b8e252c1e4121e

Már több, mint 30 éve egyike az intézményeket ellátó legtapasztaltabb márkáknak, és vezető szereplő az elektrokozmetika területén. Számtalan saját fejlesztésével és szabadalmával az IONTO-COMED® aktívan meghatározza és újító erővel formálja a kozmetikai piacot.

af7c0acd3dc4e39a

A care&more átfogó árucikk-kínálatában mindent megtalál, amire csak szüksége lehet mindennapi munkája különböző területein: a kesztyűktől és fertőtlenítőszerektől, a gyantán és a szempillafestéken, az illóolajokon és kéz és lábápolási termékeken, a reszelőkön és különböző kiegészítőkön át egészen a csiszológépekig, sok más készülék és speciális készítmény mellett, mindezt pedig kiváló ár-érték aránnyal és gyors szállítással.

35b80ad6f1def631

Már majdnem 90 éve képviseli a SÜDA a minőséget és innovációt a lábápolás és podológia területén. A száraz- és nedvestechnikai, valamint a kombi-rendszerek különösen széles spektrumával, pneumatikus egységekkel, illetve különböző kiszerelések magas hatékonyságú variációival a SÜDA minden igényhez a megfelelő megoldást biztosítja.