Használt IONTO-BEAUTY TOWER

Wenge színben

Cikkszám:

Ár: 628.650 Ft
495.000 Ft+Áfa

 

Termék ismertető

22 féle kezelési lehetőség, arcra és testre!

Egy egység, amelyet a modern technika, az optimális kezelhetőség/használhatóság és a kitűnő design együttese alkot. Ez az egység magába foglalja mindazokat a készülékeket, melyek elengedhetetlenek a mai modern kozmetikában. A készülékek kezelése egyszerű, helyigényük kicsi.

Teljes arc- és testkezelés elvégezhető a puhítástól az utolsó “ simításig”.

Testkezelésekhez egyaránt alkalmazható minden készülék.

Formatervezett, elektronikus, univerzális készülék-rendszer, mely hét készüléket tartalmaz: egy gyógynövényes gőzölőt, egy píllingezőt ( Ionto-Peel ), egy vákuumos arctisztítót (Ionto-Vac-Spray ), egy hideg/meleg rudat ( Ionto-Ice+Heat ), egy nyirok-masszázst ( Ionto-Skin-Regulator ), egy iontoforézist ( Ionto-Galvano ), egy viót, egy nagyítós lámpát valamint egy tartozékpolcot.

A IONTO-COMED-rendszerek kis helyen biztosítják a legváltozatosabb kezelési programokat a kozmetikus számára.

Ionto-Steam Concept: gyógynövényes gőzölő. A készülék lehetővé teszi a különböző gyógynövények, illóolajok alkalmazását a gőzöléshez. A gőz erőssége szabályozható, így nemcsak felpuhításhoz, hanem masszázsokhoz is kiválóan alkalmas.

Ionto-Peel: a különböző méretű és finomságú kefékkel, habkövekkel, szivacsokkal könnyen eltávolíthatjuk a bőr felső, elhalt rétegét. A készülék fordulatszámát a kezelésnek megfelelően magunk szabályozhatjuk.

Vac-Spray: segíti vagy akár helyettesítheti a kézi tisztítást. Egy üvegcsőben vákuum képződik. A bőr felpuhítása és peelingezése után a üvegcsőben képződött vákuum segítségével eltávolíthatjuk a komedokat. Nagyobb üvegcsövekkel, szívóharangokkal pedig különböző masszázsokat végezhetünk. A Vac-Spray készülék tartalmaz egy szóróflakont is, mely tonikok, gyógynövények finom permetezésére alkalmas.

Ice-Heat: a hideg- vagy melegkezelés a bőr vérellátottságát javítja, hatása azonnali.

Ionto-Skin-Regulator: nyirokmasszázs készülék. Egy pulzáló elektrostatikus mező segíti a klasszikus masszázst, kötőszövet és nyirokmasszázst. A szakszerű masszázzsal látványos és gyors eredményt érhetünk el.

Ionto-Galvano: az iontoforézis készüléket használhatjuk kézi- vagy arcmaszk-elektródával. A páciens-védelemmel ellátott modulon beállíthatjuk a hatóanyagnak megfelelő polaritást, intenzitást, kezelési időt.

Vió: a nagyfrekvenciás készüléket használhatjuk fertőtlenítésre, pólusösszehúzásra, vérbőségfokozásra és különböző speciális kezelésekhez.

Minden tárolószekrény tartalmazza a legújabb fejlesztésű gyógynövényes és ózonos gőzölőt: az Steam-Concept a 2 literes tartályával az egész napi munkához szükséges vízmennyiséget tárolja, valamint szabályozható gőzmennyiséggel rendelkezik.

Találunk benne hatóanyagok és tartozékok számára kialakított, kihúzható, 4 polcos fiókot is. E kis helyigényű professzionális rendszer könnyed mozgatását görgők teszik lehetővé.
A szekrényben egy lámpakonzol található.

Az IONTO-PROFI-COMPACT a következő kezelési alternatívákat nyújtja:

  • IONTO-PEEL®: peelingező
  • IONTO-VAC-SPRAY: vákuumos arc-és testkezelő, permetező
  • IONTO-GALVANO®: iontoforézis arcra és testre
  • IONTO-SKIN® REGULÁTOR: mikromasszázs
  • IONTO-ICE&HEAT: hideg- és meleg arcvasaló
  • IONTO-HF: vió
Technikai adatok
Üzemi feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 1400 W
IONTO-STEAM CONCEPT 1300 W