Használt SÜDA PNEUMATIC PC 1

Cikkszám:

Ár: 698.500 Ft
550.000 Ft+Áfa

 

Termék ismertető

A SÜDA PNEUMATIC PC 1 kezelőegység a láb professzionális és kímélő kezelése céljából került kifejlesztésre és előállításra. A kezelőegység vezérlése kizárólag levegővel történik, elektronikus építőelemek nélkül. E pneumatikus technika által csekély mértékűvé válik a karbantartási ráfordítás, és a kezelőegység még a legnagyobb igénybevétel esetén is megbízható és precíz marad.

A kezelőegységhez ergonomikusan kialakított, szénmentes pneumatikus motor tartozik, amely a fokozatmentesen állítható fordulatszámnak köszönhetően egyedi beállítást tesz lehetővé minden munkahelyzethez. Háromfunkciós fúvóka (víz, levegő, spray) áll rendelkezésre a munkaterület optimális tisztításához. Ezen kívül a kezelőegység nagy teljesítményű turbinával van felszerelve. Lábkapcsoló teszi lehetővé a kényelmes munkát a jobb, illetve bal forgásirány és a sebesség beállításával, valamint a finomszórás vezérlésének ki- és bekapcsolásával.

A nedves- és turbinatechnika alkalmazása a SÜDA PNEUMATIC PC 1 kezelőegységben a forgó eszközök magas fordulatszámainak valamint a hűtőközegek alkalmazásának köszönhetően szinte fájdalommentes kezelést tesz lehetővé. A kezelőegység többek között hiperkeratózis (bőrszarusodás) valamint gombás köröm csiszolása esetén kerül alkalmazásra, illetve körömkezelés és gombás körömfelületek felmarása vagy kimarásakor.

Új ár: 2 000 000 Ft + Áfa