Használt IONTO-COMPACT RENDSZER

Cikkszám:

Ár: 374.650 Ft
295.000 Ft+Áfa

 

Termék ismertető

Diagnosztizáló nagyítóslámpával. 

22 féle kezelési lehetőség, arcra és testre!

Univerzális arc- és testkezelő rendszer. Ez az egység magába foglalja mindazokat a készülékeket, melyek elengedhetetlenek a mai modern kozmetikában. A készülékek kezelése egyszerű, helyigényük kicsi. Tartozékokkal.

Teljes arc- és testkezelés elvégezhető a puhítástól az utolsó “ simításig”.

Testkezelésekhez egyaránt alkalmazható minden készülék.

A IONTO-COMED-rendszerek kis helyen biztosítják a legváltozatosabb kezelési programokat a kozmetikus számára.

Ionto-Herb GL: gyógynövényes gőzölő.

Ionto-Peel: a különböző méretű és finomságú kefékkel, habkövekkel, szivacsokkal könnyen eltávolíthatjuk a bőr felső, elhalt rétegét. A készülék fordulatszámát a kezelésnek megfelelően magunk szabályozhatjuk.

Vac-Spray: segíti vagy akár helyettesítheti a kézi tisztítást. Egy üvegcsőben vákuum képződik. A bőr felpuhítása és peelingezése után a üvegcsőben képződött vákuum segítségével eltávolíthatjuk a komedokat. Nagyobb üvegcsövekkel, szívóharangokkal pedig különböző masszázsokat végezhetünk. A Vac-Spray készülék tartalmaz egy szóróflakont is, mely tonikok, gyógynövények finom permetezésére alkalmas.

Ice-Heat: a hideg- vagy melegkezelés a bőr vérellátottságát javítja, hatása azonnali.

Ionto-Skin-Regulator: nyirokmasszázs készülék. Egy pulzáló elektrostatikus mező segíti a klasszikus masszázst, kötőszövet és nyirokmasszázst. A szakszerű masszázzsal látványos és gyors eredményt érhetünk el.

Ionto-Galvano: az iontoforézis készüléket használhatjuk kézi- vagy arcmaszk-elektródával. A páciens-védelemmel ellátott modulon beállíthatjuk a hatóanyagnak megfelelő polaritást, intenzitást, kezelési időt.

Vió: a nagyfrekvenciás készüléket használhatjuk fertőtlenítésre, pólusösszehúzásra, vérbőségfokozásra és különböző speciális kezelésekhez.