IONTO-SKIN ABRASION COMFORT

Bemutató darab!

Cikkszám:

Ár: 876.300 Ft
690.000 Ft+Áfa

 

Termék ismertető

Új ár: 1 100 000 Ft + Áfa

A szépségiparban már hosszú ideje folyik a küzdelem a különböző bőrproblémák megszüntetésére és a bőröregedés folyamatának lassítására.

Ennek egyik leghatásosabb eszköze a mikrodermabrázió, mely a bőr felső, elhalt rétegének eltávolítását mikrokristályok segítségével teszi lehetővé. E kezelés után a sejtek önmegújító képessége felgyorsul, hatóanyag-felvétele javul, csökken a ráncok mélysége, elhalványodnak a foltok, hegek.
Az Ionto-Skin-Abrasion Comfort arc- és testkezelő készülék egy steril vákuum kompresszor segítségével juttatja a bőrre a finom szemcséjű kristályokat, egyenletesen és teljesen fájdalommentesen lazítva fel a mikroszkopikus méretű bőrrészecskéket. Az eljárás során a higiénia biztosított, mivel az elhasznált kristály és az eltávolított hámrészek egy külön tartályba kerülnek. A bőr e kezelés során nincs kitéve semmilyen – esetlegesen allergiát okozó – maró kémiai hatásnak. A problémás terület nagyságától és fokától függően alkalmanként vagy kúraszerűen is alkalmazható az eljárás.

A megújult Ionto-Skin-Abrasion Comfort mind hatásában, mind kezelésében megkönnyíti a kozmetikus munkáját.
Az egyedülálló kéziegység – már szériatartozék – cserélhető üvegfúvókái különböző bőrtípusok kezelésére szolgálnak, a megfelelő szemcsenagyságú kristállyal kombinálva:
- 1.8 mm átmérőjű fúvóka mikrokristállyal: atrófiás, fáradt, fakó, tisztátalan bőrökre
- 1.5 mm átmérőjű fúvóka mikro- vagy makrokristállyal: striára, hegekre, tisztátalan és tágpórusú bőrökre
- 1.2 mm átmérőjű fúvóka makrokristállyal: hiperkeratózisra, akne utáni hegek kezelésére
A kristály kétféle szemcseméretben kerül forgalomba, amely lehetővé teszi a bőr egyedi kezelését. A kivehető friss-kristály tartály biztosítja a kristályok könnyed cseréjét.

Az innovatív készülék digitális kijelzőjén kiválasztható a megfelelő nyelv (magyar, angol vagy német), az 5 gyári elmentett program, a manuális kezelési lehetőség. 5 extra memória tárhelyre egyéni beállítások menthetők, melyek mindegyike felülírható.
A készülék bekapcsoláskor önellenőrző programot futtat le, mellyel kalibrálja önmagát. Hibaüzenetet ad a lehetséges hiba-okokról, öntisztító funkciója dugulás-elhárítást végez.
A készülék használati idejéről a beépített üzemóra-számláló nyújt korrekt tájékoztatást.

Technikai adatok
Feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 100 W
Méret szél. 34,5 cm/mag. 23,5 cm/mélység 30,5 cm
Súly 10 kg