IONTO-HERB TOWER arckezelő rendszer

Cikkszám:

Ár: 749.300 Ft
590.000 Ft+Áfa

 

Termék ismertető

Tartalma:

 • IONTO-HERB gyógynövényes gőzölő
 • IONTO-SKIN REGULATO
 • IONTO-GALVANO iontoforézis
 • IONTO-VAC SPRAY
 • nagyítóslámpa
 • tartozékpolc

Új ár: 1 145 000 Ft+Áfa, használt ár:  590 000 Ft+Áfa 
MOST AJÁNDÉK IONTO PROFESSIONAL CARE TERMÉKCSOMAGGAL, 70 000 FT ÉRTÉKBEN!
A kép csak illusztráció! 

Az IONTO-HERB teljesen elektronikus gyógynövényes gőzölő, túlhabosodás-gátlóval, digitális vízszintkijelzővel és elektronikusan szabályozható gőzmennyiséggel.

 • Kis alapterületet foglaló, biztonsági görgőkkel ellátott állvány
 • Egy készülék-torony alapja, mely bővíthető a Modular-készülékekkel
 • Kivehető rozsdamentes acél edénnyel
 • Kizárólag csapvízzel működtethető
 • Forgatható gőzkarral
 • Szabályozható gőzmennyiséggel
 • Idő beállítási lehetőség
 • Beépített lámpa konzollal
 • Szemét tárolóval​

Az IONTO-SKIN REGULATOR-val egy új módszert találtak az egészségi állapotunk megőrzésére, stabilizálására és javítására.

Egy betegség a szervezet ellátási zavarával kezdődik. Az egészséges kötőszövet konstans folyadék háztatással rendelkezik, vagyis az oda- és elvezetés a test legkisebb részeibe is biztosítva van. Ez humorális (nedv) úton történik, vagyis az ereken, a nyirokon, a sejteken stb. keresztül. A kötőszövet tehát az a szerv, amely az egyes sejtek életfunkcióinak a feltételeit biztosítja.

Az IONTO-GALVANO arc és testkezelésekhez egyaránt alkalmas Teljes biztonság az arc- és testkezelésnél. Tartomány-, intenzitás-, polaritás- és idő-kapcsoló segíti munkánkat. Az iontoforézis alkalmazása az általános kozmetikai kezelés értékes kiegészítője.

Az iontoforézis előnyei:

 • hatóanyagok bevitele relatív magas koncentrációban a bőr mélyebb rétegeibe
 • vérkeringés és sejtanyagcsere javítása
 • bőr hidratálása belülről
 • bőr vízállományának javítása
 • bőr könnyebb befogadó képessége hatóanyagokkal szemben
 • ezáltal a kezelési siker javítása és gyorsítása

Az IONTO-VAC SPARY arc és testkezelésekhez egyaránt alkalmas

Arc: A mitesszerek és bőrtisztátlanságok kézi eltávolításának eddigi módszerét felváltja - a modern gépi kozmetika - a vákuum tisztítás. A bőr - és kötőszövetet kímélő vákuum a nyomkodást helyettesíti. Miközben a kiemelésnél a szőrtüsző összenyomással ürül ki, a vákuumnál a szívás a faggyút és a mélyen fekvő tisztátlanságokat a felszínre hozza. Ezáltal a tüsző kitisztul. A kézi nyomkodásnál ez nem így van, mivel amennyiben az eltávolításnál egy kis maradék marad bent, úgy az begyulladhat ill. duguláshoz vezethet. Ugyanis a nyomással a tüszőt bezárjuk, miközben a leszívásnál a tüsző kinyílik és ezáltal a faggyú és a bőrtisztátlanság ki tud jönni. A vákuum tisztításnál maradhat maradék bőrtisztátlanság, ami önállóan a felszínre tud jutni és ezáltal nem serkenti a faggyútermelést. A bőrtisztátlanságok vákuum tisztítása minden bőrtípusnál alkalmazható és különösen ajánljuk érzékeny bőrre. Faggyúcisztákat is el lehet távolítani ezzel a módszerrel, de ezeket előbb meg kell szúrni. A tisztítás jövője a vákuum tisztítás, mivel ez a módszer sikeresebb, fájdalommentes és bőrkímélő. 

Test: Cellulit és testkontúr kezelés. A köpölyözés már kb 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia úgynevezett vákuumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk rá. Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izomduzzanatok csökkentése, bőr-és kötőszövet keringési zavara esetén. A vákuummasszázs során az üveg kezelőfejben vákuum keletkezik, amely felszívja a bőrt, a zsírsejtek kitágulnak, falaik átjárhatóvá válnak. A szívócsövet a nyirokerek mentén húzogatva masszíroz és salaktalanít. Egyidejűleg történik meg a salakanyagok kipréselése a zsírsejtekből, a depózsír elégetése és a bőr feszessé tétele. A bőrfelület csodálatos frissességet kap, a kezelés után pedig még napokkal később is fokozott a szervezet zsírégetése, ami a legbiztosabb út a fogyás felé. A cellulit, népszerű nevén a narancsbőr, a helytelen táplálkozás (ösztrogént tartalmazó élelmiszerek), a kevés mozgás, a fogamzásgátló tabletták hatására alakul ki. Normálállapotban a zsírsejtek mérete gombostűfej nagyságú. Ezek felfúvódhatnak akár diónyira is (folyadékkal töltődnek meg). Ez az eljárás vízteleníti a szöveteket, mégpedig úgy, hogy a beszippantott, bőrfelület alatti zsírmolekulákat szétpukkasztja. Így a folyadék a nyirokrendszeren át távozik a szervezetből a vizelettel együtt. A vákuum erősségét a kezelésnek megfelelően állítják be. A bőrre ráhelyeznek egy üvegből készült, harang alakú köpölyözőt, amely azonnal beszippantja (mintha porszívót helyeznénk a testre). A kezelés felfokozza a nyirokáramlást, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatot, így a salakanyag a szervezetből gyorsan távozik. A zsírsejtekben felfokozódik az égés, aminek következtében a bőr felmelegszik (bepirosodik), így csökkennek a zsírpárnák. A laza kötőszöveteket megerősíti, rugalmasságát visszaállítja. A terhességi csíkokat (striákat) is nagyon jól lehet ezzel az eljárással kezelni.. A kezelés időtartama kb. 30-50 perc. A fogyasztást, cellulit- és stria kezeléseket a téli hónapokban érdemes elkezdeni, így tavaszra karcsúak leszünk, és rugalmas bőrrel várhatjuk a nyarat. Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energia-pályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a jing-jang egyensúlyt a szervezetben.