Termék ismertető

Lenyűgöző kezelési eredmények a depot-hatás segítségével

IONTO-MESOsono = MESO + ultrahang egy egységes rendszerben.


Az ultrahang hatása a kozmetikában régóta ismert, és az innovatív MESO kezelési technikával kombinálva ideális megoldást nyújt a még hatásosabb eredmények eléréséhez.

A kombinált kezelési technológia működésmódja:
A MESO-kezelés lehetővé teszi, hogy egy kéziegység és steril, egyszer használatos tűpárnák révén a hatóanyagok a bőrgáton áthatolva a mélyebb bőrrétegekbe jussanak. Az IONTO-MESOsono kezelési koncepció is ennek megfelelően dolgozik a Hyaluron anti-aging hatóanyaggal. A MESO-kezelés során mikroszkopikus méretű műanyag-tűhegyek finoman megnyitják a bőrgátat, hogy a koncentrált és gazdag hatóanyagok a mélyebb bőrrétegekben szívódjanak fel.
Az ezt követő ultrahangkezelés azt a célt szolgálja, hogy phonophoresis módszerével még mélyebbre juttassa a hatóanyagokat, a hosszantartó hatás elérése, illetve a vérellátás és a nyirokkeringés serkentése érdekében.
A SONO ultrahang 3MHz-es frekvenciával dolgozik, és öt előre beállított program mellett lehetőséget biztosít egyéni kezelőprogramok elmentésére. Az ultrahang energiája folyamatosan, illetve impulzusokban is adagolható. Ezek az ultrahanghullámok vibrációt adnak le a szöveteknek, és az ezáltal a testbe juttatott energia pozitív hatást fejt ki a bőr mikroáramlataira és a sejthártya áteresztőképességére. A felvett energia egy része emellett hővé alakulva serkenti a mikrokeringést.

Azonnal látható kezelési sikerek – tartós eredmények
Az IONTO-MESOsono kezelés különösképpen alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézhát kezelésére. A siker az alábbiakban mutatkozik meg:
- jobb hatóanyagfelvétel
- a vízkötőképesség javulása
- ráncok és barázdák kisimulása
- a bőrszerkezet finomodása és regenerációja


Az ultrahang különleges mechanikus, termikus, kémiai és phonophoretikus hatásain keresztül a következő biológiai eredményeket nyújtja:
- a sejtanyagcsere fokozása
- a hatóanyagok felszívódásának szövetbéli diffúziójának elősegítése
- a nyirokkeringés serkentése
- az izomzat ellazítása
- a bőr pH-értékének alakítása a lúgosság irányába
- a helyi vérkeringés fokozása

Jövedelmező kezelési ajánlatok

A MESOsono kúraszerű alkalmazása, vagyis 3-4 hét alatt leforgása alatt 10 kezelés elvégzése (nagyjából heti 2-3 alkalommal) olyan hosszútávú és látható eredményeket hoz, mint például a bőrszerkezet javulása, a kötöszövet és az érfalak megerősödése, és ezáltal az egész bőrkép jelentős javulása. Ezt követően javasolt a MESOsono kezelést 4-6 hetente beépíteni a vendég rendszeres kezelésébe a tartós hatás biztosítása érdekében.