IONTO-MESOphorese

Cikkszám: 8433.2

Ár: 825.500 Ft
650.000 Ft+Áfa

 

Termék ismertető

Az IONTO-MESOphorese egyedülálló hatásai

Az IONTO-MESOphorese egy újfajta, nagy hatékonyságú kezelési koncepció, mely a finom aktív-hatóanyagokat a mélyebb bőrrétegekbe szállítja – pontosan oda, ahol azok a leghatékonyabban javára válhatnak a bőrnek.

Az IONTO-MESOphorese a bőröregedés mindennapi hatásaival szemben fejti ki hatását. A módszer egyedülálló alternatívája a tradicionális Anti-Aging és bőrképjavító kezeléseknek. Krémek, maszkok és más kozmetikai termékek csak a legfelső bőrrétegben hatnak.

Hogy kifejtsék teljes hatásukat, a tápanyagok, vitaminok és más alapvető anyagoknak át kell hatolniuk a bőr gátján. Az IONTO-MESOphorese segítségével ennek áttörése finom módon történik, épp csak addig, hogy a hatóanyagok a mélyebb bőrrétegekbe juthassanak. Ott aztán kibontakoztathatják speciális tulajdonságaikat, melyek hozzájárulnak az egészséges, fiatalos és vonzó bőr megőrzéséhez.

Az IONTO-MESOphorese alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs, és a kézhát kezelésére. Az eredményt az alábiak jellemzik:

- Jobb hatóanyagfelvétel, és ennek köszönhetően a választott termékek fokozott hatása
- A helyi vérellátás serkentése
- Fokozott sejtanyagcsere
- A vízmegkötő képesség javulása
- Gyorsabbá váló regenerációs folyamatok.

Két lépésben a sikerhez
1. Egy finoman párnázott tűpárna gyengéden és kíméletesen áthatól a bőr gátján, egyenletes mélységgel. A tűpárna rugalmasan alkalmazkodik az arcformához. Az egyenként csomagolt, egyszer használatos tűpárnák hihiénikus kezelést biztosítanak. A hatóanyagok a tűpárnán keresztül, a gát nyílásain át kerülnek a bőrbe.
2. Az Iontophorese révén a vérellátás és az anyagok felszívódása fokozódik. Így lehetséges, hogy már egyszeri kezelés után is meggyőző kezelési hatások mutatkozzanak. A bevitt anagok egy része elraktározódik a bőr alatt, és így hosszabb időn keresztül is kifejtik hatásukat.

Technikai adatok
Feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 35 VA
Méret szél. 14 cm/mag.34 cm/mélység 22,5 cm
Súly kb. 2 kg