Termék ismertető

Az új IONTO MESOlifttel a következő három kezelési módot alkalmazhatja különállóan, vagy egymással kombinálva: Kozmetikai Meso, Elektroporáció és Izomstimuláció. Ez az innovatív kezelési technológia a leghatékonyabb módon kínál Önnek egy különösen széles kezelési spektrumot.


A Kozmetikai Meso funkció mellett, melyet minden MESO+ rendszer tartalmaz, az új IONTO-MESOlift révén Ön két további, magas hatékonyságú kezelési technológiát vehet igénybe, különállóan, vagy akár kombinált módon.

Az Elektroporáció, a Kozmetikai Meso-hoz hasonlóan, zsilip-elv szerint működik, többek közt egyúttal sejtanyagcsere-serkentő hatással. Ugyanakkor ehhez nem szükséges a felső bőrréteg mechanikai úton történő megnyitása. A bejuttatandó hatóanyagot a kéziegység a bőrre viszi fel, majd finom elektromos impulzusok segítségével azonnal mélyen a bőrbe szállítja, ahol rögtön be is építi őket. Az így kiépített hosszútávú raktár a hatóanyagok lassú lebontásával több napig is elláthatja a bőrt a bejuttatott hatóanyagokkal.

A Kozmetikai Meso-val történő együttes használat során így egy belülről kifelé ható folyamattal dolgozik a bőr öregedése ellen (lásd a hatást az alábbi táblázatban).

A gyengéd és kellemes arcizom-stimuláció többek között lifting-hatást fejt ki az arcbőrön. Alkalmazzon statikus kezelést, kettő, három vagy négy öntapadós elektróda arcbőrre való felhelyezésével, és a kívánt program kiválasztásával. Alternatív lehetőségként nyújtson ügyfelének dinamikus kezelést a duplagolyós elektródával.

Emellett két előre beállított program áll rendelkezésére:

A „Lift” program a kötőszöveti állomány petyhüdtségét csökkenti, és a meggyengült izmokat építi újjá. Az atrófiás bőr már egy kezelés után is rózsás és friss benyomást kelt, a ráncok és barázdák száma csökken.

Az „Active” program a kezdődő bőröregedés ellen fejti ki hatását. Alkalmas táskás szemek, megereszkedett arcbőr kezelésére, vagy épp a sápadt, fakó bőr vérkeringésének serkentésére, a rózsás hatás elérése érdekében. Az „Active” program segítségével a gyenge kötőszövettel rendelkező, sőt, a nap károsította bőr esetében is pozitív változást idézhet elő.

Az IONTO-MESO+ rendszerek a legkülönbözőbb ANTI-AGING felhasználási lehetőségek egyedülállóan széles palettáját kínálják, egyéni kezelési kombinációkkal. Az aktív hatóanyagok bőrbe való hatékony bejuttatásához használt MESO alapkezelést különböző kiegészítő-kezelésekkel kombinálhatja, az Ön egyedi igényeihez legjobban illeszkedő kombi-rendszert pedig a kezelési hangsúlyoknak megfelelően választhatja ki.

Az Ön előnye: Mindegy, melyik kombi-rendszer mellet dönt, mindegyik funkciót különállóan, illetve kombinált módon is alkalmazhatja. Így egyszerre kínálhat ügyfelének területspecifikus kúrát, illetve egészleges kezelési koncepciókat.

Technikai adatok
Feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 35 VA
Méret szél. 14 cm/mag.34 cm/mélység 22,5 cm
Súly kb. 2 kg