IONTO-LIFT RF

Sugárzóan fiatalos bőr rádiófrekvencia segítségével

Cikkszám: 8431

Kérjen árajánlatot az info@ionto.hu címen.

Kérjük, a levélben a termék nevét tüntesse fel!


 

Termék ismertető

 

HATÉKONYSÁG FELSŐFOKON

 

Anti-Aging és Body Contour kezelés rádiófrekvencia segítségével

Az RF-technológia – helyi fókuszú feszesítő hatásának köszönhetően – széleskörű alkalmazási lehetőségeket nyújt az arc és a test kezeléséhez, kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrszíntől függetlenül.

 

A kollagén- és elasztinrost-hálózat újrastrukturálása kollagénszintézissel

Az RF-energia segítségével megvalósítható a kollagénrostok célzott felmelegítése, mely a rostok összehúzódását eredményezi. Emellett a kezelés során aktiválódnak a fibroblasztok, és így a kollagéntermelés jelentősen fokozódik. Ezen hatások kombinációja érezhetően újraalakítja a kollagén- és elasztinrost-hálózatot. A bőr így azonnal láthatóan feszesebbé, stabilabbá válik. A fokozott kollagénprodukció révén pedig az azonnali eredmény mellett hosszú távon is a bőrkép látható és érezhető javulását érhetjük el.

 

A problémás területek feszesítése és a zsíreloszlási zavarok szabályozása

A kollagénszintézis serkentésén kívül az RF-energia a problémás területek feszesítéséhez és a test zsíreloszlási zavarainak szabályozásához használható a legjobb eredményekkel. Az RF-energia pozitív hatással van a zsírsejtekre: az erős felmelegedés révén a sejtek anyagcseréje felélénkül, a zsírsejtek összezsugorodnak. A magas hőmérséklet a szövet mélyében fejti ki hatását, elősegítve a zsírsavak kiválasztását a zsírsejtekből. A zsírsavak, salakanyagok és mérgek a nyirokrendszeren keresztül szállítódnak el. A fent leírt kollagénszintézissel, a kollagén- és elasztinhálózat újrastrukturálásával összhangban mérhető térfogatcsökkenés, illetve a bőr domborzatának javulása tapasztalható.

 

Hosszú távú hatás azonnali eredménnyel

A megnövekedett feszesség és a bőrfelszín struktúrájának javulása azonnali, látható eredmények. Az anyagcsere-folyamatok élénkülése a kezelés után még több napig is eltart, mely így hosszabb, folyamatos hatást biztosít.

 

Kezelési javaslat

A bőrfelszín hőmérséklet-emelkedése nagyjából 40 °C-t jelent, tehát a kezelés kellemes, kímélő és fájdalommentes, és 5-10 nap után megismételhető. Ajánlott egy 5-10 alkalmas, kúraszerű kezelés alkalmazása, a kezelendő bőrfelület állapotának és nagyságának megfelelően. A kezelések beépíthetőek a szokványos napirendbe, anélkül, hogy időkieséssel kellene számolni. Ajánlott továbbá a kezelés kombinálása más testkezelésekkel, például IONTO Skin Regulator nyirokmasszázzsal, IONTO Lift Effect elektrostimulációval, IONTO VAC/Spray vákuumkezeléssel vagy testtekercseléssel. Ezek a kezelések kiegészítik egymást, és jelentősen növelik az elérhető eredményeket.

 

Az IONTO-LIFT® RF segítségével kiváló eredmények érhetők el az arc, a nyak és a dekoltázs területén, illetve a felkar  kezelésében, többek között az alábbi esetekben:

  • arcformálás
  • toka kezelése
  • megereszkedett arcbőr kezelése
  • petyhüdt felkar kezelése
  • vérellátás fokozása.

 

Az IONTO-LIFT® RF  hatékony lehetőséget nyújt a testkezelés alábbi területein:

  • cellulit-kezelés
  • zsírödéma („lovaglónadrág”) kezelése
  • csípő, has, hát kezelése, illetve:
  • a petyhüdt bőrrészek kezelése terhesség, diéta vagy zsírleszívás után.