IONTO-INFRA SUGÁRZÓ

Több mint egy jó közérzet a wellness kezelések alatt

Cikkszám: 8476

Kérjen árajánlatot az info@ionto.hu címen.

Kérjük, a levélben a termék nevét tüntesse fel!


 

Termék ismertető

Kis helyigényű és sok oldalú az Ionto-Comed által kifejlesztett IR lámpa.


Alkalmazás
Az infravörös lámpa a bőr előkészítését szolgálja. Az infravörös fény felmelegíti a bőrt a legmélyebb rétegig, ezzel segíti a vérellátást és a hatóanyag felvételt. Ezen kívül lazítja és nyugtatja az izomzatot. Az infravörös fény általános nyugtató hatását alkalmazhatjuk egy záró masszázshoz.
A rövidhullámú infravörös fény mélyen behatol a bőrbe, felgyorsítja a salakanyagok kiürülését a szervezetből, kellemes ellazulást biztosít az egész testnek. Tökéletesen előkészíti az arcot és a testet a peelingezéshez, masszírozáshoz, pakolásokhoz, olajos bedörzsölésekhez. Aromaterápia közbeni alkalmazásánál a hatóanyagok maximálisan fel tudnak szívódni.
Az infravörös sugarakat a test elnyeli, és az elnyelt energia hővé alakul. Ez a hő mélyen behatol a bőrszövetekbe, aminek következtében a hajszálerek kinyílnak, ez pedig azt eredményezi, hogy a vér- és nyirokkeringés fokozódik, az anyagcsere felgyorsul, a sejtek oxigén-ellátottsága javul.

Eljárás
A három infravörös fényforrás intenzitása külön-külön változtatható valamint az ágytól mért magassága is távvezérléssel állítható. Az infravörös fénynek közvetlenül a bőrrel kell érintkeznie, ezért semmivel ne fedjük be a kezelni kívánt testfelületet.
Az új, formatervezett IONTO-INFRA SUGÁRZÓ kis helyen elfér, praktikusan és elegánsan a mennyezeten rögzíthető. Távvezérléssel lehet gyorsan, zajmentesen a kívánt magasságra állítani.

Tipp
A sugárzó reflektorok egyéni idő és intenzitás beállítása lehetővé teszi a célzott kezeléseket: Ha például a vendégének egy arcpakolást helyez fel, az elülső reflektorokat egy kellemes hőfokra beállíthatja, míg a további kettő kikapcsolva marad. Így egy részleges, de célzott kezelést érhetünk el.
Ugyanígy a mindig optimális hőmérséklet beállítása egyidejűleg egyéni csomagoknál pl. arc, has és felsőcomb, lehetséges.

 

Technikai adatok
Feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 1 600 W
Állítható magasság 80 cm
Méret szél. 100 cm/mag. 30 cm/mélység 20 cm
Súly kb. 19 kg