Termék ismertető

Az IONTO-LIFT® effect többfunkciós készülék a test és az arc módszeres regenerálását teszi lehetővé.
Az IONTO-LIFT® effect középfrekvenciás készülék apoláris stimulációs elven működik. A középfrekvenciás jel váltakozása az izomzat szelektív stimulációját váltja ki. A középfrekvenciás stimuláció az izomzat fájdalommentes ingerlését idézi elő. Az izomrostok ilyen fajta speciális reakcióját semmiféle más módszerrel nem tudjuk elérni.

Különösen hatékonyan alkalmazható cellulit kezeléseknél. Az IONTO-LIFT® effect – kezelés során elegendő mennyiségű hő jut mélyen a szövetekbe, amelynek hatására a zsírsejtek megnövekszenek, „kinyílnak”, olyannyira, hogy a helyileg lerakódott salakanyagokat a vér- és a nyirokkeringés könnyedén kioldja és elszállítja.

Ha cellulit- és fogyókúrás kezelést végzünk az IONTO-LIFT® effect készülékkel, akkor az infravörös sugárzást a középfrekvenciás kezelés előtt vagy alatt kiegészítő terápiaként használhatjuk.

Az IONTO-LIFT® effect és az infravörös lámpa egyidejű használatával sikeresen, mellékhatások és a vérkeringés megterhelése nélkül kezelhetők a test problémás részei.

Az elektromos áram hatása
Elsősorban azok a középfrekvenciás árammal működő készülékek jöhetnek itt szóba, amelyek a mélyebb kötőszöveti rétegekre hatnak. ( Ez alatt 1000 és 300.000 frekvenciás áramot értjük ) Ezek az áramokat, a hatékonyság érdekében kis frekvenciává változtatják. Speciális modulációs frekvenciával való stimulálással elérhető a zsír lebontása (lipolizis) az adott területen. Ha más frekvenciát választunk, akkor az izmok húzódnak össze, melynek hatására a zsírlebontás, a salakanyag a véráram útján elszállítódik. A kitágult zsírsejtek összezsugorodnak, a nyiroktorlódások feloldódnak, s a káros anyagcseretermékektől megszabadulnak a szövetek. Az izom-összehúzódások hatására a kezelt terület vérkeringése is javul, a kötőszövet mind tápanyagok mind oxigénben jobban ellátottá válik és a narancsbőr láthatóan visszahúzódik.
Legalább 10-15 kezelésre van szükség ahhoz, hogy a kötőszövet is megerősödjön. Ajánlatos hetente 2-3 alkalommal 45 percet áldozni erre a kezelésre.

Egyszerű, áttekinthető használat. Sokoldalú alkalmazási lehetőség, különösen a következő speciális kezelésekhez : arcránctalanítás, nyirokmasszázs, cellulit- vagy izomlazítókezelések, zsírleépítés és izomerősítés. A kezelés elektródákkal történik.

 

Technikai adatok
Feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 150 W
Kimenő áram 10 x 90 mA
Kimenő feszültség 45 V effektív
Méret szél. 37,5 cm/mag. 17 cm/mélység 26 cm
Súly 7,5 kg