SILCOPAD

(Silcopad - szemalátét szempillafestéshez)

Cikkszám: 9878.2

Kérjen árajánlatot az info@ionto.hu címen.

Kérjük, a levélben a termék nevét tüntesse fel!


 

Termék ismertető

A sokoldalú silcopad

A szempillafestés a mai kozmetikák alapszolgáltatásaként szerepel.

 

A silcopad alkalmazása ezt a folyamatot teszi egyszerűbbé. A termék egy intenzív, hosszan tartó színeredményt biztosít. Öntapadó hártya, amely akár egy második bőrréteg tapad a felszínhez, ami nagyon kellemes érzetet nyújt. A vendég sminkjét nem szükséges lemosnia, mert az alátét ahhoz is jól tapad. Egy következő előnye ennek az újdonságnak, hogy a festés ülő és fekvő helyzetben egyaránt elvégezhető.

 

A Silcopad  Hightech-szilikonból készült és dermatológiailag tesztelt. Felhelyezése nem igényel további segédanyagot, mint pl. krém vagy vazelin, és kevesebb festék elegendő az eredmény eléréséhez. Tehát a munka  hatékonyabb és az anyagfelhasználás is kevesebb.

 

Alkalmazás

Az alátétet távolítsa el a tartójából, majd helyezze fel lágy, enyhe nyomással a fénylő felületével lefelé,  az alsó szemhéjra. Néhány másodpercig ujjainkkal a bőrfelületre simítjuk, ezzel fixáljuk, amíg a vendég testhőmérsékletét nem érezzük. Ekkor kezdhetjük a műveletet.

 

Amire ügyelnünk kell!

A hatóidő után a színt a silcopadról egy nedves vattakoronggal töröljük le. Az alátétet vegyük le a bőrről, majd ha szükséges, újból átmossuk a szempillákat.

 

Tisztítóeljárás

Használat után az alátétet meleg vízzel és szappannal vagy mosógatószerrel le kell mosni! Lerázzuk a vizet és megszárítjuk. Ezután visszatesszük az eredeti tartójába.

 

Fehér Silcopad

Ez a szemalátét védi a bőrt sminkelés közben a szempillaspirál okozta elmaszatolódástól és a szemhéjpúder szemcséitől. Az alátét sablonként is használható a különböző sminkelésekhez, mint például az arcpirosító, szemhéjtus és szemceruza felhelyezésében. 

Az alátét a sokoldalúságának köszönhetően egy nagyon kedvelt eszköz a kozmetikusok körében. A fehér alátétetek szintén használhatóak szempilla ragasztásnál vagy szempilla hosszabbításnál egyaránt, ilyenkor a bőr és az alsó szempillák 100%-osan védve vannak a ragasztótól. Különösen alkalmas olyan stúdiók számára, ahol ezeket a szolgáltatásokat kínálják.

 

További felhasználási lehetőségek:

 

Segítség a duzzadt szemeknél

Ezt a sokoldalú segédeszközt duzzadt szemek esetében is alkalmazhatjuk.  Helyezzük az alátétet egy hideg helyre, amíg lehűl, majd helyezzük az alátétet az alsó szemhéjra. A hideg hatására visszahúzódik a duzzanat.

 

Szemmaszk

Helyezze fel a hatóanyagos szempakolást a megszokott módon. Fektesse a silcopadot a fényes oldalával lefelé az alsó szemhéjra és óvatosan nyomkodja rá.  A bőr hamarosan felmelegszik az alátét alatt és így egy termo-hatás keletkezik. A hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe hatol. A maszk hatóidejét magunk határozzuk meg.