Termék ismertető

Az IONTO-PEEL SONO kétfunkciós hidrodermabráziós készülék komplett arcápolási szolgáltatást tesz lehetővé. Alapfunkciója a vizes technikás bőrcsiszolás. Működése során gázbuborék-képződés jön létre, melyek a bőrön lévő folyadékkal érintkezve szétrobbannak és létrejön a víz porlasztása. A porlasztás következtében az elhalt hámsejtek könnyedén leválnak a bőrfelületéről, ami növeli a bőr hatóanyag-felvételét. Ultrahang funkciója által célzott hatóanyag bejuttatás valósul meg, liftinghatást eredményez arcon vagy testen, valamint hozzájárul a bőr megújulási folyamataihoz. E kis helyigényű, kedvező árú készülékkel nagy hatékonyságú kezeléseket végezhetünk akár érzékeny bőrök esetén is egész évben.


Ionto-Peel Sono készülék a modulár rendszerbe illeszthető készülék, kevés helyet foglal, könnyen kezelhető, hatékony, kevés beruházással végezhetünk vele speciális kezeléseket.

Felhasználási lehetőségek:
- intenzív tisztítás
- lifting hatás az arc felületén
- lifting hatás testen

A készülékhez két fej tartozik. A kisebb fejet használjuk arcra a nagyobb fejet használjuk testre.

A készülék alacsony frekvenciás ultrahang, 20-80 kHz-en működő készülékek minősülnek alacsony frekvenciának, magas frekvencia 800kHz felett van. Az Ionto-Peel Sono készülék 28 kHz-en működik. Alkalmazás során az Ionto-Peel Sono készülékkel -ellentétben a magas frekvenciás készülékekkel- nem a teljes energia hatol be a bőrbe, hanem az energia egy részét rezgéssé alakítja át. Kavitáció folyamata jön létre, ami azt jelenti, hogy gázbuborékok képződnek, mely a folyadékkal érintkezve szétrobbannak, ami által létre jön a víz porlasztása. A porlasztás az elhalt hámréteget fellazítja, leválasztja a bőrről.

Hatása a bőrre:
- vérbőségfokozás
- regenerálódás

Cleansing program:

Hatása a bőrre:
- pórusok fellazítása
- elhalt hámsejtek eltávolítása

Folyamatos ultrahang által vérbőség fokozás és sejt közötti mikromasszázs jön létre.

Face Lifting program:

Ultrahang beállítás: 1:4 Hatása:
- sejten belüli mikromasszázs jön létre
- kötőszövet feszesítő
- vérbőségfokozó, a ami a regenerációt biztosítja
- kötőszövetekben a bőr diffúziós folyamatit javítja
- bőr rugalmassága nő
- bőr revitalizálódik

Kezelés után a bőr állapota megváltozik: üde, kisimult, tiszta, feszes és simává válik. További hatóanyag felszívódást elősegíti. Ajánljuk a Biomatrix lapokat.

Lifting Body

Ultrahang beállítás: 1:9
- sejten belüli mikromasszázs jön létre
- kötőszövet feszesítő
- vérbőségfokozó
- kötőszövetekben a bőr diffúziós folyamatit javítja
- bőr rugalmassága nő
- bőr revitalizálódik

 

Technikai adatok
Feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 10 VA
Méret szél. 19 cm/mag. 7 cm/mélység 19 cm
Súly 1,6 kg