IONTO-SKIN REGULATOR

Nyirokmasszázs-készülék tartozékokkal

Cikkszám: 8826.8228

Kérjen árajánlatot az info@ionto.hu címen.

Kérjük, a levélben a termék nevét tüntesse fel!


 

Termék ismertető

Általános tudnivalók

Az IONTO-SKIN REGULATOR-val egy új módszert találtak az egészségi állapotunk megőrzésére, stabilizálására és javítására.

Egy betegség a szervezet ellátási zavarával kezdődik. Az egészséges kötőszövet konstans folyadék háztatással rendelkezik, vagyis az oda- és elvezetés a test legkisebb részeibe is biztosítva van. Ez humorális (nedv) úton történik, vagyis az ereken, a nyirokon, a sejteken stb. keresztül. A kötőszövet tehát az a szerv, amely az egyes sejtek életfunkcióinak a feltételeit biztosítja.
 

Alkalmazás

Mikropoceszor által vezérelt High-Tech-készülék egy egységet alkot a kozmetikus kezeivel.

A kozmetikus kezei között egy erősen lüktető elektrosztatikus mező alakul ki, amely az alkalmazás során hatni kezd. Az elektrosztatikus erők pontosan adagolhatók és egy vibráló- és pumpáló effektust képeznek mélyen a kötőszövetben.

Már rövid idő után érzi a vendég a kellemes, látható és nyugtató hatást. A nyirokelvezetés felgyorsul és így egy elektrodranézsról beszélhetünk, ezenkívül serkenti a vérkeringést. A feszült kötőszövetet ellazítja és ezáltal kisimítja a ráncokat. Így lesz bőrünk sima és üde.

Mivel az úgynevezett cellulitisznél a kötőszövet anyagcserezavaráról van szó,  az IONTO-SKIN REGULATOR kezelés elősegíti a salaktalanítást és az anyagcsere normalizálódását. Így nem csak arcmasszírozó kezeléshez, hanem cellulitisz kezelések befejezéséhez is sikeresen alkalmazható.
 

Alkalmazási területek

  • kötőszövet: a sejtanyagcsere aktivizálása és a nyirokfolyadék normalizálása
  • izomzat: erősítése, izomgörcsök lazítása
  • idegek és véredények: salaktalanítás a véredényeken és a nyirokon keresztül, relaxálás
    epidermisz: hatóanyag-felvétel fokozása

     

Gyakorlat

Az IONTO-SKIN REGULATOR-val történő masszírozást Lympf-Drainage-masszírozásnak nevezzük, vagyis a bőr lágy simogatása. A mozdulatok mindig bentről kifelé és föntről lefelé a nyirokkeringésnek megfelelően történik. A kezelés mindig két kézzel történik.

A bőr teljes mértékben száraz legyen, ehhez hozzásegít ha a bőrt bepúderezzük. Hatóanyag vagy ampulla használata esetén az arcot egy speciális fóliával fedje le, így egy dunszt hatást érünk el, amely során a hatóanyag könnyebben beszívódik a bőrbe. A kozmetikus és a vendég egyaránt csatlakoztatva van a készülékhez, az áramforráshoz. Így a kozmetikus kezei között egy elektrostatikus mező alakul ki, amely feltöltődik és kisül, így egy mélyreható pumpáló effektust eredményez.
A kezelési módszer könnyen elsajátítható.
Az IONTO-SKIN REGULATOR masszázs alkalmazása mindig a kezelés végén történjen. 

Technikai adatok
Feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 13 VA
Méret szél. 19 cm/mag. 7 cm/mélység 19 cm
Súly 1,5 kg
Frekvencia 5-50 Hz

 


 

Ajánlott termékek