IONTO-ICE&HEAT

Hideg/meleg arcvasaló készülék

Cikkszám: 8826.8281

Kérjen árajánlatot az info@ionto.hu címen.

Kérjük, a levélben a termék nevét tüntesse fel!


 

Termék ismertető

A hideg és a meleg használata a kozmetikai kezelésekben régóta bevált módszer. A meleg alkalmazásával a megfelelő termék hatása nagy mértékben növelhető. Azonkívül a hidegnél és a melegnél egyaránt az anyagcsere serkentése érhető el, amivel a vérerek edzettsége érhető el. A hideg hatására az erek összehúzódnak, miközben a vérellátás javul. A rossz vérellátottságú bőrnél ajánlott a hideget és a meleget felváltva alkalmazni, így erősen aktiválható a vérkeringés. A hideg- vagy meleg kezelés a bőr vérellátottságát javítja, hatása azonnali.

Ez a Modul minden alapkezelésbe beépíthető.

Általános tudnivalók

A hideg és a meleg használata a kozmetikai kezelésekben régóta bevált módszer. A meleg alkalmazásával a megfelelő termék hatása nagy mértékben növelhető. Azonkívül a hidegnél és a melegnél egyaránt az anyagcsere serkentése érhető el, amivel a vérerek edzettsége érhető el. A hideg hatására az erek összehúzódnak, miközben a vérellátás javul. A rossz vérellátottságú bőrnél ajánlott a hideget és a meleget felváltva alkalmazni, így erősen aktiválható a vérkeringés.

Alkalmazás

Hideg: irritált, feszült és piros bőrnél nyugtató hatású. Pórus és ér összehúzó. Lassítja az anyagcserét és feszíti a bőrt.
Meleg: anyagcsere és vérellátás serkentő. Növeli a bőr hatóanyag-felvételét.
Hideg-meleg: a felváltott hideg-meleg kezelés az IONTO ICE AND HEAT kezelőrúdnál egyedi, mivel a kezelésnél szünet nélkül váltakozik. Ezáltal az anyagcserét serkeni, így a hatóanyagok gyorsabban és mélyebbre jutnak a bőrbe.

Gyakorlat

A bőr típusának megfelelően serkentő vagy nyugtató hatást alkalmazunk. A lekerekített lágy felület jól alkalmazkodik az arc vonalához. Hideg rúdként záró kezeléshez alkalmazzuk. A meleget masszírozás előtt, rossz vérellátottságú bőrnél alkalmazzuk. Hideg-meleg kombinációt a kezelés során a bőr edzéséhez és a hatóanyag beviteléhez alkalmazzuk. Ampulla és hatóanyag alkalmazásánál a meleg rudat használjuk.

 

Technikai adatok
Feszültség 230V/50-60 Hz
Teljesítmény 13 VA
Méret szél. 19 cm/mag. 7 cm/mélység 19 cm
Súly 1,6 kg

 


 

Ajánlott termékek