A hatékonyság és fenntarthatóság egyre nagyobb követelmény a kozmetikai kezeléseket illetően is, ahogy az élet egyéb más területein is. A csúcsteljesítményre való törekvés és az időhiány szorító kettőssége miatt egyre nagyobb az igény arra vendégeink részéről, hogy a relaxálásra, szépségápolásra és wellnessre szánt időben valóban hatékony kezelést kapjanak.

Használják a megfelelő technológiát ahhoz, hogy a kezelésekkel vendégeiknél azonnal látható eredményt érjenek el, és ezek hatása hosszú távon is érezhető legyen. Amennyiben eltávolítja a legkülső szaruréteg elhalt sejtjeit finom kristályok segítségével (mikrodermabrázió), vagy mezoterápiával  mikro-nyílásokon keresztül juttatja be az aktív hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe – akkor máris olyan eljárást alkalmaz, amely túlmutat egy hagyományos kozmetikai szolgáltatáson és növeli a teljes kezelési koncepció hatékonyságát.

Az átható izomstimuláció is fokozza a bőr regenerálódását. A sejtekben lezajló diffúziós folyamatok felerősödnek, aktiválódik a zsíranyagcsere, az izmok stabilabbá és feszesebbé válnak. Az ultrahangos eljárás számos esetben alkalmazható. Hatása változó, lehet helyi hőkezelésre, vagy akár a sejtekben zajló folyamatok felgyorsítására is használni. Amennyiben Ön a megfelelő kezelést alkalmazza, javul a szakmai elismertsége és vállalkozása egyre sikeresebb lesz.