A kozmetikai iparban kiváló szolgáltatások jönnek létre a nagytehetségű kutatók, hozzáértő tervezők és szakmailag elkötelezett kozmetikusok közös együttműködésének köszönhetően. Ezért is fontos az IONTO-COMED® cég számára, hogy ezt az iparágat egy nagy közös egységnek tekintve fejlessze a jövőben is.

Támogatjuk a fiatal tehetségeket a kozmetikai iparban: szakmai tréningeket szervezünk és elérhetővé tesszük számukra a World Skills nemzetközi képzésen való részvételt. A legnagyobb nemzetközi tréning, a World Skills 2013-ban Lipcsében került megrendezésre, közel a mi cégünk gyártó és logisztikai központjához, így az IONTO-COMED® szponzorként is hozzájárult a rendezvényhez annak érdekében, hogy a kozmetikai iparágat, mint tudományt mutathassuk be az érdeklődőknek.

Hogy az iparágban kifejlesztésre kerülhessenek szabványok (sztenderdek), megszerzett szaktudásunkat a Német Szabványügyi Intézet rendelkezésére bocsátottuk, továbbá beléptünk a Kozmetikai Szakmai Egyesületbe (VCP), amely a kozmetikai iparág szakmai képzéseit szervezi, összegyűjti és megosztja a témára vonatkozó információkat, valamint képviseli a kozmetikusok érdekeit a politikában is.