Három erős márka egyesített ereje a még hatékonyabb innováció, teljesítmény és szolgáltatás érdekében.

IONTO HEALTH & BEAUTY GmbH - 1 erős partner 3 kompetens márkával:

IONTO-COMED

Már több, mint 30 éve egyike az intézményeket ellátó legtapasztaltabb márkáknak, és vezető szereplő az elektrokozmetika területén. Számtalan saját fejlesztésével és szabadalmával az IONTO-COMED aktívan meghatározza és újító erővel formálja a kozmetikai piacot.

care&more

A care&more átfogó árucikk-kínálatában (Basic, Beauty, Wellness, illetve Lábápolás) mindent megtalál, amire csak szüksége lehet mindennapi munkája különböző területein: a kesztyűktől és fertőtlenítőszerektől, a gyantán és a szempillafestéken, az illóolajokon és kéz és lábápolási termékeken, a reszelőkön és különböző kiegészítőkön át egészen a csiszológépekig, sok más készülék és speciális készítmény mellett, mindezt pedig kiváló ár-érték aránnyal és gyors szállítással.

SÜDA

Már majdnem 90 éve képviseli a SÜDA a minőséget és innovációt a lábápolás és podológia területén. A száraz- és nedvestechnikai, valamint a kombi-rendszerek különösen széles spektrumával, pneumatikus egységekkel, illetve különböző kiszerelések magas hatékonyságú variációival a SÜDA minden igényhez a megfelelő megoldást biztosítja.

TELJESKÖRŰ szolgáltatást nyújtunk a vásárlás előtt és után – mert elsőrendű igényünk, hogy Ön sikerrel végezze kezeléseit.

  • fejlesztés és gyártás: MADE in GERMANY
  • szállítási, összeállítási és helyszíni technikai segítség
  • tanácsadás és bemutatás
  • átfogó képzési és továbbképzési lehetőségek

 

Mérföldkövek és fénypontok

 

A kezdet

Az IONTO-COMED GmbH 1979-ben alapult. A közvetlen árusítás folyamatos felépítése párhuzamosan zajlott az innovatív ötletek technikai megvalósításával a saját gyártásban. Mára az IONTO-COMED cégcsoportként működik. Az egész termelési folyamat kézben tartása az előállítástól a végső felhasználóig biztosítja a vállalat függetlenségét és rugalmasságát.

A siker

Forradalmi fejlesztéseinek köszönhetően az IONTO-COMED GmbH a kezdetektől fogva meghatározta az elektrokozmetika jelentős területeit.

A kiváló minőségű, de elérhető árú, teljesen automata kezelőágyak kereken 20 évvel ezelőtti bevezetésével indult útnak a különböző ágymodellek sikersorozata. A jelenlegi piacvezető pozíciót sok egyéb szolgáltatás mellett olyan speciális alkalmazási lehetőségek szilárdítják meg, mint például a mikroabrázió, vagy a középfrekvenciájú áram és az ultrahang használata a különböző kezelések során.

Aktuális termékeink, mint például a Wellness-ágy és a szabadalmaztatott technológiájú gyógynövény-, aroma- és ózon-gőzöléses IONTO-STEAM CONCEPT egészen új trendeket alapoztak meg a szakmában.

 

Világszerte testközelben

 

Megtérülő együttműködés

Németországban fejlesztünk és termelünk. Ennek megfelelően 30 éve garantáljuk termékeink magas minőséget, hosszú élettartamát és értékállóságát. Nálunk helyén van az ár-érték arány.

Ügyfeleinknek teljes körű ellátást biztosítunk: hozzáértő tanácsadást, testreszabott finanszírozási csomagokat, szállítási és üzembehelyezési szolgáltatást, illetve a készülékek kezelésébe való bevezetést saját szakértőink segítségével és 10 év cserealkatrész-garanciát.

A jelenlét az erősségünk

Az IONTO-COMED GmbH karlsruhe-i központja mellett világviszonylatban 50 országban lelhető fel. Így ügyfeleink bel- és külföldön egyaránt élvezhetik a kozmetikai üzletág vezető márkáival való folytonos kapcsolat előnyeit.

 

Minőségi termékek

 

Értünk a szakmánkhoz

Nischwitzi gyártási székhelyünkön az IONTO-COMED tapasztalt munkatársai készítik az összes ágyat és készüléket a kozmetika-, lábápolás-, orvostechnika és wellness számára – az eredmény: sokrétű technika, egyszerű kezelhetőséggel. A minőségirányítási rendszer keretében minden minőségirányítási intézkedést dokumentálunk, a nemzetközi normáknak megfelelően.

Az IONTO-COMED magasra teszi a mércét

Új ötleteinket azonnal megvalósítjuk saját fejlesztési részlegünkben, és így mindig egy lépéssel magunk előtt járunk. Ezzel párhuzamosan új kezelési módszereket és koncepciókat ültetünk át a gyakorlatba.

 

Minden egy kézből

Kozmetikai technológia, lábápolás-technika, orvosi technika, wellness és care&more  árucikkek: teljes programot kínálunk, melyben a termékek egymást egészítve alkotnak egységet.

 

Kommunikáció és szolgáltatás

 

Megnyerő tájékoztatás

Két fő katalógusunk, a KOSMETIK-TECHNIK, és a FUSSPFLEGE-TECHNIK, melyek tartalmazzák a két területre vonatkozó care&more termékeket is, évente friss kiadással szolgáltatnak információt a legújabb trendekről.

A szakma fontos belföldi és külföldi kiállításain és vásárain való rendszeres jelenlétünk, illetve szezonális ajánlataink és akcióink révén mindig naprakészen állunk rendelkezésre.

IONTO-COMED – Mindig összeköttetésben!

Szakképzett munkatársaink 6 németországi telephelyünkön mindig figyelmet fordítanak ügyfeleink kérdéseire, kívánságaira. Rugalmasak és kreatívak vagyunk, ha egyéni megoldások kereséséről van szó. Igény esetén termékspecialistáink foglalkoznak a felmerülő különleges kérelmekkel.

 

Az Ön javaslatai visznek minket előre

Mindig örülünk építő jellegű ötleteknek, visszajelzéseknek, melyek segítenek abban, hogy biztosíthassuk ügyfeleink elégedettségét.